Uutisia/News 2010

28.12.

Pinkki kävi askettäin silmä- ja polvitarkastuksessa, ja kaikki oli ok./ Pinkki's eys and knees were checked by vet, and everything was ok.

Pinkkiä ei ole käytetty ultrassa, mutta lupaavan tanakalta hän näyttää:) Pinkki looks very pregnant:)

 

12.12. FINW-10, Helsinki. Tuomari/judge: Ingela Nilsson

Inch Dahlia: ERI1/EX1

11.12. HEW-10, Helsinki. Tuomari/judge: Liselotte Johansson

Inch dahlia: ERI1, PN3, Vara-sert, Vara-Cacib /EX1, BB3, RCC, RCACIB

4.-5.12. St Petersburg, Russia

Pinkki visited Russia with Pirjo and Pia. On saturday: BOB, CACIB, CAC, RU CH, RKF CH, NEWSKYW-10 and 3rd Best Terrier!!!. On sunday: BOB, CACIB, President Cup Winner (what ever that title means...) and 3 rd Best Terrier!!! Thank you so much Pirjo and Pia. Now we will get Pinkki back home and she will start her Christmas holiday and maternity leave:)

27.11. PMV-10/Nordic Winner 2010, Norway. Tuomari/judge: Alex Krasilnikoff, DK

Saredon Ruby Red, Pinkki: BOB, CC --> NO CH,  CACIB, NORDIC WINNER 2010. Pinkki also finished her C.I.B title!

 

31.10. Riika, Baltian voittaja-näyttely/Riga, Baltic Winner

Pinkki: PN2/BB2, BALTW-10, CACIB, sert/CC, --> LV MVA/CH

10.10. Sundsvall, Ruotsi. Tuomari/judge: Liselotte Johansson, S

Pinkki: ROP/BOB, CACIB

1.10. Euroopan Voittaja-näyttely/European Winner 2010 Celje, Slovenia, tuomari/judge: Antonio Di Lorenzo, Italy

Pinkki reissasi Sloveniaan suomalaisretkikunnan mukana, eikä ollenkaan turhaan: tuloksena EUW-10 - titteli, CACIB ja VSP!! Huonosti ei mennnyt Pirjon Rickylläkään, joka nappasi EUJW-tittelin! Kiitos kaikille asianosaisille!!

Saredon Ruby Red: EUW-10 , CACIB and Best Bitch!! Thank you Justin Carroll for handling Pinkki!

12.9. Terrierinäyttely/ Terrier Club Show, Bjuv, S, tuomari/judge: Liselotte Johansson

Pinkki käväisi Pirjon kanssa Ruotsissa mukavin tuloksin; ROP, SERT ja SE MVA!/ Pinkki and Pirjo visited Sweden with nice results: BOB, CAC and SE CH!

28-29.8.2010

Pinkki edusti meitä Tervakoskella ja Terri-Erissä. Itse en valitettavasti paikalle päässyt, kun viikoloppu kului leirikoulussa lapsia paimentaessa.. Kiitos Pirjolle ja Pialle taas kerran Pinkin näyttelyttämisestä!!! Viikonlopun tulokset olivat vallan hyvät:

Pinkki, Saredon RuBy Red:

Tervakoski INT, tuomari/judge: Karin Bergbom: VSP, CACIB/ BOS, CACIB

Terri-ERI, tuomari/judge: Ann Christin Molin, S: ROP! :) / BOB


6.-8.8. Kuopio INT

Huh, hikinen pitkä viikonloppu vietetty Kuopiossa... Pinkki oli kaikkina päivinä VSP ja sai CACIBin. Onnea komealle Rickylle hattutempusta!!! Mimmi sai perjantaina EHn useimpien muiden cairnien tapaan ja sijoittui 11 junnun luokassa hienosti toiseksi. Lauantaina ja sunnuntaina tuloksena oli ERI2 ja sunnuntaina Mimmi oli viides PN-luokassa, vaikkei  varsinaisia sijoituksia tietenkään ole kuin neljänteen asti. Lilli sai perjantaina H:n, mutta sunnuntaina petrasi kovasti, tuloksena hienosti ERI1 junnuissa ja PN4-sijoitus. Kiitti Merjalle ja Teemulle näyttelyseurasta ja kiva oli nähdä kaikkia muitakin koiratuttuja!

Very Hot weekend in Kuopio... Pinkki, Saredon Ruby red, was BOS and got CACIB in all three days. Mimmi, Crocker's Rose To Remember,  got EX2 on saturday and sunday and was placed fifth in Best bitch class. Friday she got VG2. Lilli got G on friday but EX1 in junior class and was BB4 on sunday.

31.7. Ristiina, tuomari/judge: Wellu Kumpumäki

Pinkki: ROP, RYP-3 / BOB, 3rd Best Terrier!

Mimmi, Crocker's Rose To Remember: PN2, vara-sert / BB2, res-CC

11.7. Oulu INT, tuomari/judge: Alex Krasilnikoff, DK

Pinkki: ROP/BOB, CACIB

1o.7. Oulu INT, tuomari/judge: Rose Envall Larsson, S

Pinkki ROP/BOB, CACIB

25-27.6. Tanska/Denmark

Maailmannäyttelyssä Pinkki voitti luokkansa, avoimet nartut, mutta ROP:in, tittelin, sertin ja cacibin vei nuortenluokassa kilpaillut Pinkin puolisisko Kebulak Swing On Star. JMV ja VMV-tittelit tulivat Suomeen. Onnea Joselle ja Nokille!/At WDS Pinkki won open bitces, but BOB, title, CAC and CACIB went to her half-sister from Kebulak-kennel. JWW-10 and VWW-10 titles went to Finland also. Congrats to Jose and Noki!

Lauantaina leikeille ei ollut näyttelyä, joten suuntasin Bordingiin katsomaan cairnerkkaria. Ilmoitettu oli yli 170 cairnia, joten katsottavaa riitti ja oli tosi mukava päivä:) Tanskan reissulta löytyy joitain kuvia galleriasta. Kiitti myös suomalaisille cairnihmisille avusta:)/ On saturday there wasn't any show for lakelands, but I went to Bording to see Cairn terrier Speciality Show. There was over 170 cairns entered so there was a lot to see. Some pictures from WDS and Cairn Speciality in Picture Gallery. Big thanks for finninsh cairnpeople for their help:)

Sunnuntaiaamuna minun täytyi lähteä kotimatkalle, mutta Pirjo ja Piia jatkoivat terrierinäyttelyyn. Päivä meni vallan hienosti, Pinkki oli VSP, sai sertin ja tuli Tanskan valioksi, Ricky, B L Micro-Yorick oli PU2 ja airiksetkin pärjäsivät hyvin. Kiitos Pirjolle ja Pialle mukavasta matkaseurasta, kuskailusta ja Pinkin esittämisestä ja hoidosta! /I had to fly back home on sunday morning but Pia and Pirjo went to Hedensted terrier show with dogs. Pinkki was BOS, got CAC and beacame Danish Champion, so we were very happy. Ricky, B L Micro-Yorick was BD2 and airedales did well too. Thank you Pia and Pirjo for company and showing and taking care of Pinkki!

20.6. Kotka INT, tuomari/judge: Robert Paust, USA

Pinkki: VSP, CACIB/BOS, CACIB

6.6.Tallinna, Terrierinäyttely/ Terrier Show, tuomari/judge: Lars Adeheimer

Pinkki: VSP, sert/BOS, CAC

5.6. Tallinna INT, tuomari/judge: Svante Frisk

Pinkki, Saredon Ruby Red: VSP, CACIB, sert --> EE MVA, EEV-10/BOS, CACIB, CAC --> EE CH, EEW-10

30.5. Joensuu INT, tuomari/judge: Rita Skadike-Kadina

Nuppu näyttäytyi sunnuntaina Joensuussa. Esiintyminen meni taas yllättävän hyvin ja saatiin mitä tultiin hakemaan: ROP, CACIB ja sert. Kiitos Sirkka-Liisa ja Henry!

Inch Dahlia: BOB, CACIB, CAC.

 

23.5.Helsinki INT, tuomari/judge: Renee Sporre-Willes

No, nyt on lisätty Pinkin tulosluetteloon EH:kin:) Tuomari oli tarkka turkista, joka ei tosiaan ollut ihan parhaassa kuosissa. Mutta silti..:)

Pinkki got her first VG.. Her coat really wasn't at its best, but still..

 

22.5. Hamina INT, tuomari/judge: Dan Ericsson

Pinkki, Saredon Ruby Red ROP, CACIB. Ryhmässä Pinkki valittiin taas 7 parhaan terrierin joukkoon. Kiitos Piialle Pinkin handlauksesta ja hoidosta!

Pinkki BOB, CACIB. In group finals she was also among 7 best terriers. Thank you Pia for handling and taking good care of Pinkki!

13.5.10 Kangasniemi, tuomari/judge: Veli-Pekka Kumpumäki

Pinkki oli ROP, sai sertin ja tuli nyt valioksi täytettyään äskettäin vaaditun kahden vuoden iän. Ryhmässä väsy alkoi jo painaa, eikä virtaa ollut enää tavalliseen malliin. Pinkki poimittiin seitsemän parhaan joukkoon, mutta sijoitusta ei kuitenkaan tullut.

Pinkki: CAC, BOB --> FI CH. In group finals she was among seven best terriers, but wasn't placed.

 

24.4.10 Lahti INT, tuomari/judge: Jean Louis Grundheid, F

Pinkki: PN2, sert, Vara-CACIB/BB2, CAC, res-CACIB


4.3.10 Lappeenranta, tuomari/judge:Denis Kuzelj

Inch Dahlia, Nuppu: sert, ROP/CAC, BOB, Crocker's Rose To Remember, Mimmi: ERI2/EX2.


21.3.10 Tampere INT, tuomari/judge: Harry Tast

Pinkki: sert, CACIB, ROP/CAC, CACIB, BOB. Kiitokset Pialle Pinkin esittämisestä!/Thank you Pia for showing Pinkki!


6.3. Ähtäri ryhmä/group show, tuomari/judge: Paavo Mattila

Inch Dahlia: JUN EH1/VG1 in junior class, Crocker's Rose To Remember JUN EH2/VG2 in junior class.


14.2. Tallinna INT, tuomari/judge: Csaba Zsolt Lokodi, Romania

Pinkki, Saredon Ruby Red: sert, CACIB, ROP/ CAC, CACIB, BOB


13.2. Terrierien erikoisnäyttely, Tallinna/Terrier Specality Show, Tallinn;  tuomari/judge: Matti Luoso

Pinkki: sert, ROP/CAC, BOB

6.2. Keuruu

Nuppu, Inch Dahlia, näyttäytyi ensimmäistä kertaa virallisissa luokissa ja hienosti meni; serti ja ROP! Nuppu esiintyi hienosti ja arvostelussakin oli lopuksi maininta "esiintyy upeasti":) Tuomari oli Vellu Kumpumäki. Muualla kuin kehässä liikkuessa oli kylläkin täysi neliveto päällä;) Kiitos Sirkka-Liisalle matkaseurasta!!

Nuppu, Inch Dahlia, was shown the first time in junior class, with very nice results, CC and BOB. Judge was Veli-Pekka Kumpumäki.  Nuppu showed herself so nice in the ring. Thank you Sirkka-Liisa for the company!

9.1.10 Kajaani INT

Pinkki oli ROP ja sai CACIBin, tuomarina Marja Talvitie. Ryhmässä Pinkki valittiin seitsemän parhaan joukkoon, mutta sijoitusta ei kuitenkaan tullut.

Pinkki was BOB. Judge was Marja Talvitie. In group finals she was picked up among seven best terriers, but wasn't placed though.