Uutiset 2009/ News 2009

12.-13.12. Winner 2009 and Nordic Winner 2009

Voittajanäyttelyssä Pinkki oli PN2 (tuomati Ronald Irwing, Iso-Britannia), PMV-näyttelyssä tulikin sitten täyspotti, ROP ja PMV-09 -titteli sekä osallistumisoikeus Cruft'siin. Tuomari oli Hans Lehtinen.

 

Winner 2009, judge Ronald Irwing, Great Britain: Pinkki BB2, res-CACIB

Nordic Winner,2009 judge Hans Lehtinen: Pinkki BOB, Nordic Winner 2009! She is now also qualified for Cruft's.

 

22.11. Jyväskylä KV

Pinkki oli ROP, sai sertin ja oli ensimmäistä kertaa nuortenluokassa, joten eka CACIB:kin on nyt plakkarissa. Tuomari oli Paavo Mattila.

Cairnimme Mimmi teki ensiesiintymisensä pentuluokassa, turkki oli valitettavasti nähnyt parhaat päivänsä jo ajat sitten. Sijoituksena narttupentujen toinen ja hienosti KP. Arvostelu oli oikein hyvä ja mieltä lämmitti erityisesti lopun maininta: "Reipas ja vilkas käytös. Erittäin lupaava." :) Tuomari oli Paula Heikkinen-Lehkonen.

Pinkki, Saredon Ruby Red: BOB, CACIB, CAC. Judge Paavo Mattila. Our cairn Mimmi, Crocker's Rose To Remember, was shown in puppy class at the first time. Unfortunately coat was way past its best.. She was second best bitch puppy received HP. Judge was Paula Heikkinen-Lehkonen.

8.-9.10.

Pinkki käväisi Bratislavassa INTERRA 2009-terrierinäyttelyssä ja Maailmannäyttelyssä.

Interrassa Pinkki voitti junioriluokan, EX1, ja sai juniorisertin, tuomarina Andras Korozs Unkarista. Seuraavana päivänä se jäi luokassaan toiseksi, tuloksena siis EX2. Tuomari oli Bojan Matakovic.

Pinkki, Saredon Ruby Red was entered in INTERRA 2009 and World Dog Show in Bratislava.

INTERRA: EX1, JCAC. Judge Anrdras Korozs; WDS: EX2 in junior class . Judge Bojan Matakovic.

 

29.8. Terri-Erissä Pinkki oli hienosti ROP. Tuomari oli Juha Palosaari./ Pinkki was BOB in terrier speciality show under Juha Palosaari.

15.-16.8. Viikonloppu tuli vietettyä Joensuun näyttelyissä. Pinkki, Saredon Ruby Red, oli molempina päivinä ROP ja ROP-juniori. Lauantaina terrieriryhmässä Pinkki oli myös RYP-4! Molempien päivien Royal Canin Junior kisoissa sekä sunnuntain ryhmässä Pinkki poimittiin myös jatkoon, mutta sijoitusta ei kuitenkaan enää ihan tullut.

Lauantaina ensiesiintymisensä pentuluokassa teki myös Nuppu, Inch Dahlia. Ihan hienosti meni, ROP-pentu. Sunnuntaina mukana oli Liina, Inch Clivia, joka oli PN-2 ja sai CACIBin. Onnittelut molemmille ja kiitos Kirsille, Sirkka-Lisalle ja Henrylle! Lauantaina rotukehässä tuomari oli Karin Bergbom ja ryhmässä sekä sunnuntain rotukehässä Maija Mäkinen.

Nice weekend in Joensuu dog shows! Pinkki, Saredon Ruby Red, was BOB and BOB-junior in both days and also 4th best terrier on saturday. She was also picked up both days in Royal Canin Junior competition and in terrier group on sunday but wasn't placed anymore. Breed judge on saturday was Karin Bergbom. Maija Mäkinen was breed judge on sunday and group judge on saturday.

On saturday Nuppu, Inch Dahlia was shown first time in puppy class, and she was BOB puppy. On sunday Inch Clivia was entered and was 2nd best bitch and got CACIB. Thank you Kirsi, Sirkka-Liisa and Henry!

 

1.8. Mikkelin KV näyttelyssä mukana oli Pinkki, Saredon Ruby Red ja Liina, Inch Clivia. Liina oli PN2 ja sai vara-Cacibin, Pinkki oli PN3 ja sai sertin. Tuomari oli Anton Todorov Bulgariasta.

1.8. In Mikkeli INT Liina, Inch Clivia got res-Cacib and was 2nd best bitch and Pinkki, Saredon Ruby got CC and was 3rd best bitch under Anton Todorov, Bulgaria.

 

11.7. Tänään Pinkki oli näytillä Laukaan kaikkien rotujen näyttelyssä. Huonosti ei mennyt tälläkään kertaa, sert, ROP ja RYP-4! Rotukehässä tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari ja ryhmässä Michael Gavin Irlannista. 

11.7. Today Pinkki was shown the second time in official classes. She got CC, BOB and was 4th best terrier under Michael Gavin, Ireland! Breed judge was Tanya Ahlman-Stockmari from Finland.

29.6. Kävimme Aatun, Inch Big Ben, kanssa näyttelyssä Pärnussa. Tuloksena ROP ja EE MVAn arvo. Cacib jäi saamatta, koska Aatu ei oikein suostunut liikkumaan..Tuomarina oli Anne Klaas Virosta. Aatun omistaa Merja Sallinen. Kiitos Merjalle matkaseurasta ja Aatun näyttelyttämisestä muutenkin!

29.6. We visited Pärnu show with Aatu, Inch Big Ben. Aatu was BOB and became EE CH. Judge didn't give him CACIB though, because he didn't want to show his movements well enough.. Aatu is owned by Merja Sallinen. Thank you Merja for showing Aatu!

 

aatu_virossa_2009.jpg

 

 Aatu Pärnussa/ in Pärnu, kuva/picture: Merja Sallinen

 

 

24.6. Tervetuloa Mimmi, Crocker's Rose To Remember ! Viimeisin - ja viimeinen pitkäksi aikaa - lisä reipashenkiseen joukkoomme! Cairneja olen katsellut sillä silmällä jo useamman vuoden, mutta nyt se sitten tapahtui, aika yllättäen:) Mimmistä lisää vähän myöhemmin..

24.6. Welcome Mimmi, Crocker's Rose To Remember! Latest - and the last for a long time  - addition to our family! I've been looking for a cairn some years, but now it happened very suddenly:) More about Mimmi later..

 

mimmi240609_001.jpg

 

 

 

 

5.6 Tässäpä vielä kuva Kukasta Varkauden näyttelyssä. Kuva:Texterri.

Picture of Kukka in Varkaus when she was Group-4. Picture: Texterri.

 

var09lake-pix.jpg

 

 25.5. Pinkki, Saredon Ruby Red, näyttäytyi Sulkavan näyttelyssä ensimäistä kertaa virallisissa luokissa. Eikä huonompi avaus: , sert, ROP, RYP-1 ja BIS-2!! Rotu- ja ryhmäkehässä  tuomarina oli Maija Mäkinen, joka todella piti Pinkistä ja sen terrieritemperamentista. BIS-kehässä tuomarina toimi Riitta Lahtovaara. Onnittelut myös toiselle omistajalle Pirjolle ja kasvattaja Judylle! 

Tässä Pinkin arvostelu: Vauhdikkaasti esiintyvä juniori. Erinomainen tyyppi. Hyvät mittasuhteet, ylälinja ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hienot korvat. Ruskeat silmät. Hyvä purenta. Hieman haalea kirsupigmentti. Hyvä kaula. Ikäisekseen hyvä runko. Erittäin hyvät kulmaukset. Oikein kiinnittynyt, hyvä häntä. Karvanlaatu ok. Kevyet tehokkaat liikkeet. Erinomainen temperamentti. Ilo arvostella oikeita terriereitä!

Pinkki, Saredon Ruby Red, was shown first time in official classes in Sulkava group show with very nice results: CC, BOB, Group-1 and BIS-2!! Not a bad start:) Breed and group judge was Maija Mäkinen, who really liked Pinkki and her terrier temperament! BIS-judge was Riitta Lahtovaara. Congrats also to co-owner Pirjo and breeder Judy! 

 

pinkki240509-5.jpg
                            kuva/picture:Tatu Päivinen

 

17.5.

Kukka, Inch Begonia, oli pitkästä aikaa näyttelyssä Varkaudessa. Ajatuksena oli vain viedä joku koira näytille "ihan kannatuksen vuoksi", kun tuomarina oli kasvattajatuomari Pirjo Hjelm. Kukka oli ROP, mutta miellytti myös ryhmäkehässä Paula Heikkinen-Lehkosta sen verran, että se sijoittui terrieriryhmän neljänneksi kauneimmaksi!

Kukka, Inch Begonia, was shown in Varkaus first time after a puppy break. She was BOB and also BIG-4! 

 

13.4.2009

 

Liina, Inch Clivia oli näytillä Lappeenrannan KV näyttelyssä ja tuloksena oli ERI1, PN-1, SERT, CACIB, ROP ja FI MVA! Onnea Liina ja kotijoukot!

Liina, Inch Clivia was shown in Lappeenranta INT with nice results: CC, CACIB and BOB. She also finished her Finnish Champion title!

 

9.4.2009

Nuppu, Inch Dahlia kävi pentutrimmissä. Terhakka nuori neiti näyttää tältä nelikuisena. Kiitos Sirkka-Liisalle ja Henrylle hyvästä hoidosta ja onnea jatkossakin;)

Nuppu, Inch Dahlia visited for puppy trim. Four moths old lively lady looks like this.

 

inchdahlia090409_004.jpg

 

 

 9.3.2009

Liina, Inch Clivia,  kävi silmä- ja polvitarkastuksessa ja sai terveen paperit.

Liina, Inch Clivia had her eyes and knees checked by the vet, everything is ok.